SATRANÇ

Satranç, beynin hafıza merkezine en çok etki eden alıştırmalardan biri ve mükemmel bir çoklu zekâ oyunudur. Satrançtaki rekabet ilgiyi artırır, zihinsel dikkati yükseltir ve yüksek seviyelerdeki başarıyı ortaya çıkarır. Çocukların düşünme, dikkat yoğunlaştırma, hesaplayıp karar verme yeteneklerini geliştirmelerine yardımcı olur.
Düşlerevi anaokulu satranç dersleri,  Satranç Antrenörleri derneği Başkanı ve Kartal Satranç akademisi kurucusu tarafından profesyonel olarak verilmektedir.  Amaç çocuklara Satrancı sevdirmek, merak uyandırmak ve bunu bir beyin sporu olarak hayatlarına yerleştirebilmektir. Dersler akıllı tahta, projeksiyon, video, drama ve satranç tahtası gibi eğlenceli dinamiklerle ve bir disiplin eşliğinde verilmektedir.
Dileyen öğrencilerimiz Satranç turnuvalarına hazırlanır.