YARATICI DRAMA

Yaratıcı Dramanın etkileri drama ile erken yaşta tanışmış bireyler olmaya bağlıdır. Yaratıcı drama çocuğun kişilik gelişimi, iletişim becerileri, özgüven, kendini tanıma, empati , kendisini mimik, jest ve sesle ifade etmeyi öğrenmeleri gibi daha sayamayacağımız birçok olumlu değişimin yaşanmasını sağlar.
Düşlerevi Anaokulu  bu branşın önemini kavramış ve dakikalarla sınırlı bir yaratıcı drama eğitimini yetersiz bulmaktadır. Bu sebeple Yaratıcı drama öğretmenimiz bir tam gün okulda bulunmakta ve her sınıf düzeyinde ikişer ders saati katılım göstererek çocuklarımızın çok yönlü gelişimine desteklemektedir.
Drama eğitimi çocukların dilsel, sosyal ve akademik gelişimlerini destekler. Yaratıcı drama, okul öncesinde çocukların sanat hakkında genel kültür bilgisine sahip olmalarına, özgüven kazanma, gözlem yapma ve rol yapma yeteneklerini geliştirmelerine, yardımcı olur.

BARBAROS MAHALLESI DENIZMEN SOKAK NO:1 KOŞUYOLU/ÜSKÜDAR