KAYIT BİLGİLERİ

Kayıt Bilgileri

Anaokulumuz  alanında uzman, deneyimli eğitimciler ve psikologlar ile birlikte 3-6 yaş grubu çocuklarına eğitim vermektedir. 2-3 yaş aralığında oyun grubu seçeneklerimiz bulunmaktadır. Okulumuz 07.30 – 19.00 saatleri arasında açıktır. Okulumuzu gezmek isteyen ziyaretçilerimizin önceden randevu alarak gelmelerini etmelerini rica ederiz. Bu uygulama sizlere daha iyi hizmet verebilmek ve okul günlerinde öğrencilerimizin güvenliğini ve okulumuzun düzenini korumak amacıyla yapılmaktadır. Başvuruda bulunulan öğrenciler, öğrenci tanıma çalışmaları ile yaşlarının gelişimsel özellikleri yönünden değerlendirilir. Öğrencilerin kesin kayıtlarına, yapılan değerlendirme sonucunda karar verilir.

Tatil Uygulamaları

·   Okulumuz resmi yayın kanalları tarafından bildirilen tüm milli ve dini tatiller süresince ve kar, afet vb. gibi durumlarda MEB tarafından bildirilen süre boyunca kapalıdır.
·   Okulumuzda Temmuz-Ağustos aylarında açılan yaz okuluna katılım isteğe bağlı olarak gerçekleştirilir.

Saat Uygulamaları

Uzun tam gün    :07.30 - 19.00
Tam gün      :   09.00 – 17.00
Yarım gün    : 09.00 – 12.30