Okulumuz

Koşuyolu Düşler Evi Anaokulu: Okulumuz 450 m2 kullanım alanına sahip; 4 Sınıf,1 Oyun Odası, 1 Uyku Odası bulunmaktadır.Tüm sınıflarımız geniş ve ferahtır. Gün ışığından maksimum düzeyde yararlanılmaktadır. Dünya Oyuncakçılar Birliğinin standart olarak belirlediği Kidsburg marka mobilyalar kullanılmaktadır. Yapıları gereği temizlenmesi çok kolay olan mobilyalar bu özellikleri sayesinde hijyen açısından bakıldığında da önemli bir işlev yerine getirmektedir. Her sınıfımızda yine CE normlarına sahip Kanada malı olan Lakeshore marka halılar kullanılmaktadır. Halılar İngilizce tasarlanmış olup,İngilizce eğitimine destek materyali olarak kullanıldığı gibi,aynı zamanda üzerinde oyun oynanabilen,antialerjik,anti bakteriyel, kolay temizlenebilen,toz ve kir tutmayan özelliklere sahiptir.

Koşuyolu Düşler Evi Anaokulu: 100m2’lik bahçemizde cadde gürültüsünden ve egsoz dumanından uzak yeşilliklerin ve kiraz ağaçların içindeki okul bahçemizde; çocuklarımız bol oksijenden faydalanma olanağı bulabiliyor.

BARBAROS MAHALLESI DENIZMEN SOKAK NO:1 KOŞUYOLU/ÜSKÜDAR