Okulumuz

Koşuyolu Düşler Evi Anaokulu:

Okulumuz 800m2 kullanım alanına sahip Deprem Yönetmeliği’ne uygun olarak yapılmıştır. 5 Sınıf, 1 sanat atölyesi, 1 oyun atölyesi, 1spor salonu, 2 Uyku Odası bulunmaktadır. Tüm sınıflarımız geniş ve ferahtır. Gün ışığından maksimum düzeyde yararlanılmaktadır. Her katta sadece yetişkinlerin açabileceği otomatik kilitli kapılar vardır. Katlarda iki çıkışı bulunan yeni yangın yönetmeliğine uygun yangın merdiveni mevcuttur. Yapıları gereği temizlenmesi çok kolay olan ve çocuk sağlığı açısından uygun koşullara sahip mobilyalar kullanılmaktadır. Okulda son sistem güvenlik önlemleri alınmaktadır. 32 güvenlik kamerasıyla bina içi ve dışı 7-24 izlenmektedir.

Koşuyolu Düşler Evi Anaokulu:

250m2’lik bahçemizde cadde gürültüsünden ve egsoz dumanından uzak bahçemizde; çocuklarımız için eğitim felsefemize ve programımıza uygun yapılandırılmış materyaller ve üniteler bulunmaktadır. Bunlar ekim & dikim alanları, kum havuzu, su istasyonu, fiziksel aktivite üniteleri, doğal materyallerle yapılandırılmış çok amaçlı toprak ile iç içe olabilecekleri alanlardan oluşturulmuştur.